لایوکار

۲۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین  لایو کار مطالعه می کنید. برند ام جی در اصل یک شرکت بریتانیایی می باشد که توسط سسیل کیمبر در سال 1924 تاسیس شد. نام این برند برگرفته از ابتدای دو کلمه موریس گاراژ می باشد که در ساخت خودروهای اسپرت کروک، کراس اور، سدان و کوپه فعالیت دارد. این کمپانی در سال 2005 توسط چینی ها خریداری شد و هم اکنون زیر نظر چشم بادامی ها به فعالیت خود ادامه می دهد. خودرو ام جی RX5 یکی از محصولات کراس اوور کامپکت از این کمپانی می باشد که برای نخستین بار در سال 2016 رونمایی شد و با نسخه های متفاوتی از جمله هیبریدی و الکترونیکی در بازارهای جهانی عرضه شد. خودروسازی فردا نماینده محصولات ام جی در ایران پای این کراس اوور دورگه را به کشورمان باز کرد ولی به علت عملکرد ضعیف شرکت وارد کننده، و ضعف در تبلیغات، نتوانست جایگاه خود را به خوبی در کشور باز نماید. با ما همراه باشید تا با خودرو ام جی RX5 بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو ام جی RX5

طراحی خودرو ام جی RX5 با به کارگیری المان های مدرن، چهره ای به روز و جذاب دارد. این طراحی به گونه ای است که می تواند هم مخاطبین جوان و هم خانواده ها را به خود جلب نماید. در نمای رو به رو، یک جلوپنجره ای کرومی با خطوط افقی که تا چراغ های اصلی امتداد یافته و آن ها را در بر می گیرد، دیده می شود. چراغ هایی با گرافیک بسیار زیبا و تزیین شده با لامپ های ال ای دی نیز زیبایی خاصی را به ام جی RX5 بخشیده است. چراغ های مه شکن دو طرف سپر در قابی مربی شکل که بالای آن یک نوار فلزی قرار گرفته، دیده می شود. در نمای کنار، جهت حجم پردازی، یک خط صاف از چراغ عقب تا چراغ جلو کشیده شده که از بالای دستگیره ی درب ها عبور کرده است. پایین درب ها و برآمدگی گلگیرها نیز حجم پردازی صورت گرفته است. سپر 18 اینچی، قاب کرومی شیشه ها و روف ریل از دیگر اجزای این بخش می باشند.

در نمای پشت، چراغ ها دو تکه بوده و با یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شده اند و در بالای آن لوگوی ام جی به چشم می خورد. یک فرورفتگی روی درب صندوق وجود دارد که که موجب حجم پردازی آن شده است. چراغ های مه شکن خطی، آنتن کوسه ای، اسپویلر شیشه عقب از دیگر اجزای این بخش می باشند. به طور کلی طراحی خودرو ام جی RX5 محافظه کارانه ارزیابی می شود.

خودرو ام جی RX5 از یک پیشرانه 4 سیلندر 2 لیتری مجهز به توربو شارژ بهره می برد که می تواند حداکثر سرعت 220 اسب بخار در 5300 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 350 نیوتن متر تولید و برای انتقال آن به هر چهار چرخ از یک جعبه دنده شش سرعته اتوماتیک دو کلاچه استفاده نماید. این پیشرانه 8.2 ثانیه زمان لازم دارد تا به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد. این پیشرانه در سیکل ترکیبی معادل 7.5 لیتر بنزین در هر صد کیلومتر مصرف می کند. خودرو ام جی RX5 توانسته است در تست موسسه چاینا انکپ 5 ستاره ایمنی دریافت نماید.

با وارد شدن به داخل کابین خودرو ام جی RX5 با تریم دو رنگ کرم و مشکی رو به رو هستیم که باعث دلباز شدن کابین شده است. در نمونه های اصلی یک نمایشگر 10.4 اینچی در مرکز داشبورد قرار دارد که در نمونه های موجود در بازار ایران، این صفحه نمایش از ابعاد کوچکتری برخوردار می باشد. کلیدهای کنترل صوتی نیز بر روی فرمان قرار گرفته اند که دسترسی را برای راننده راحت تر کرده است. متریال به کاررفته در داخل کابین نرم و با کیفیت بوده و جنس مرغوب تری نسبت به GS دارد. خودرو ام جی RX5  فضای مناسبی نیز برای پا و سروگردن سرنشینان دارد. از تجهیزات و امکانات خودرو ام جی RX5 می توان به آینه های برقی همراه با گرمکن، سانروف، سنسور، سیستم استارت، استاپ موتور، کروز کنترل، رینگ های ۱۸ اینچی آلومینیومی، سنسور پارک در جلو و عقب، دوربین ۳۶۰ درجه اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو ام جی RX5

مزایا

  • طراحی زیبا
  • مصرف سوخت مناسب
  • امکانات خوب
  • مشخصات خوب فنی
  • موتور پرقدرت

معایب

  • خدمات پس از فروش ضعیف
  • خرید و فروش محدود
  • قیمت بالا

جمع بندی خودرو ام جی RX5

خودرو ام جی RX5 یک کراس اوور دورگه می باشد که هم از اصالت نام بریتانیایی و هم از هوش چینی ها بهره می برد. این خودرو از کیفیت خوب، طراحی به روز، مصرف سوخت مناسب و آپشن های خوبی بهره می برد و توانسته است توجه خوبی را در بازارهای جهانی به دست آورد. اما متاسفانه به علت واردات محدود، توقف تولید و تحریم ها از بازار دست دوم خوب و خدمات پس از فروش مناسبی برخوردار نمی باشد. از این رو از ارزش خرید پایینی برخوردار می باشد. از رقبای این خودرو در کشور می توان به چری تیگو 7، بی وای دی S7 اشاره کرد.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین  لایو کار مطالعه می کنید. برند گریت وال یکی از خودروسازان چینی می باشد که در سال 1984 در این کشور تاسیس شد. این شرکت به طراحی و ساخت خودروهایی نظیر مینی بوس، اس یو وی و خودروهای بیابانگرد می پردازد. این شرکت توانسته است رتبه هفتم بزرگترین خودروسازان در کشور چین را به دست آورد. از سال 2013 خودروهای شاسی بلند این شرکت با نام برند هاوال به بازار عرضه می شوند. ماشین هاوال H2 به عنوان نخستین محصول نام گذاری شده به این شیوه بود که برای اولین بار در سال 2014 وارد بازارهای جهانی شد. این کراس اوور در سال 1394 توسط عظیم خودرو وارد بازار کشورمان شد و نمونه مونتاژی آن از سال 1397 توسط گروه خودروسازی بهمن ساخته شد. با ما همراه باشید تا به بررسی این چینی پرطرفدار در بازارهای جهانی بپردازیم.

نقد و بررسی خودرو هاوال H2

خودروهای هاوال H2 از طراحی ساده و محافظه کارانه ای برخوردار است و با روحیه بیابانگردی و کراس اوور بودن آن کمی به دور است. در نمای رو به رو یک جلو پنجره ای ذوزنقه ای با قاب و نوارهای افقی کرومی و چراغ های باریک و نوک تیز قرار دارد. چراغ های ال ای دی نقطه ای به کار رفته در زیر چراغ های اصلی و مه شکن ها، جلوه زیبایی را به وجود آورده است. باوجود خطوط به کاررفته روی کابین، ما شاهد حجم پردازی خاصی نیستیم. در نمای کنار، قاب نقره ای رنگ شیشه ها و روف ریل هم رنگ بوده و خطوط به کار رفته روی بدنه از سادگی این بخش کاسته است. در نمای عقب، حجم پردازی خوبی را شاهد هستیم و چراغ های دو تکه را می بینیم که با یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شده اند. آنتن کوسه ای، دو خروجی اگزوز از دیگر اجزای این بخش می باشند.

طراحی داخل کابین خودرو هاوال  H2مانند بیرون آن از طراحی ساده ای برخوردار است. ولی اجزای آن به شکلی منظم کنار یکدیگر قرار گرفته اند. یک نمایشگر لمسی 8 اینچی در مرکز داشبورد، زیر دریچه های تهویه هوا قرار گرفته که از قابلیت اتصال به تلفن همراه و مکالمه از طریق بلوتوث و سیستم GPS برخوردار است. فضای پا نیز برای هر دو ردیف خوب بوده و صندوق عقب معادل 370 لیتر فضا ارائه می کند. در صورت خواباندن صندلی های عقب، این حجم به 890 لیتر افزایش می یابد.

خودرو هاوال H2 مجهز به یک پیشرانه 1.5 لیتری 4 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 140.8 اسب بخار در 5600 دور بر دقیقه و حداکثر گشتاور 202 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک 6 سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. این خودرو 10 ثانیه زمان لازم دارد تا به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد. مصرف سوخت ترکیبی این پیشرانه معادل 7.5 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 5 اعلام شده است. ماشین هاوال H2 توانسته است در تست تصادفات موسسه چاینا انکپ 5 ستاره ایمنی دریافت نماید.

خودرو هاوال H2 از امکانات و تجهیزات زیادی برخوردار می باشد که از آن ها می توان به نمایش فشار باد لاستیک ها، به صورت نمایش لحظه ای، سنسور دنده عقب، کمربندهای ایمنی سه نقطه ای به همراه پیش کشاننده، سیستم کمکی افزاینده نیروی ترمز هنگام حرکت خودرو در سراشیبی، سیستم غیرفعال شدن خودکار سیستم ترمز پارک برقی به محض توقف، حرکت خودرو،  قفل کن خودکار درب خودرو با استفاده از سنسور کنترل سرعت، سیستم خودکار قطع سوخت هنگام تصادف، سیستم باز شدن درب ها بعد از وقوع تصادف، حرکت پشت سری های ردیف جلو هنگام برخورد ضربه از عقب، کامپیوتر سفری، دوربین کمک پارک روی آینه جانبی برای رویت نواحی کور، کروزکنترل، سیستمی جهت عدم حرکت خودرو در سر بالایی ها از لحظه رها کردن ترمز تا اشاره به پدال گاز، روشن و خاموش شدن اتوماتیک چراغ های جلو، چراغ های جلو هالوژنی به همراه تنظیم برقی ارتفاع نور، دارای مه شکن، سیستم همراهی چراغ تا درب منزل، شیشه های جلو و عقب برقی به علاوه قفل کودک، سیستم جلوگیری از برخورد با مانع حین بالا رفتن شیشه راننده، گرمکن شیشه عقب، تنظیم تک لمسی شیشه راننده و بالابر برقی تمامی شیشه ها، برف پاک کن اتوماتیک با تیغه ژله ای، سانروف اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو هاوال H2

مزایا

  • کیفیت بالای ساخت
  • طراحی قابل قبول
  • تجهیزات و امکانات زیاد
  • سواری خوب
  • بازار دست دوم خوب

معایب

  • مصرف سوخت بالا در نسخه های دو دیفرانسیل
  • خدمات پس از فروش محدود

جمع بندی خودرو هاوال H2

کراس اوور هاوال H2 از محصولات باکیفیت و محبوب کمپانی گریت وال در بازار چین و حتی استرالیا می باشد که توانسته فروش خوبی را به واسطه کیفیت بالایی که دارد، تجربه نماید. این خودرو مانند سایر خودروهای چینی در بازار داخلی کشورمان از خدمات پس از فروش محدودی برخوردار است. از رقبای خودرو هاوال H2 می توان به هایما S7، جک S5 و کوپال اشاره کرد.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین  لایو کار مطالعه می کنید. برند ولوو از شرکت های معتبر در زمینه ساخت و تولید خودروهای سنگین و سواری های ایمن می باشد. یکی از محصولات هاچ بک این کمپانی سوئدی، ولوو V40 نام دارد که برای نخستین بار در سال 2012 رونمایی و وارد بازارهای جهانی شد. این خودرو از طراحی زیبا، مشخصات خوب فنی و ایمنی بالا برخوردار است که به علت واردات محدود و قیمت بالا در کشورمان، خرید و فروش محدودی دارد. با ما همراه باشید تا با این هاچ بک اروپایی بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو ولوو V40

خودرو ولوو V40 طراحی و اصالت اروپایی خود را به زیبایی به نمایش می گذارد و در عین سادگی هیچ اغراقی در طراحی آن به چشم نمی خورد. چراغ هایی با حالت پف کرده، جلوپنجره ای با خطوط افقی کرومی و لوگوی ولوو که در امتداد یک خط اوریب در مرکز جلوپنجره ای قرار گرفته است. دیده می شود. خطوط به کاررفته روی داشبورد، حجم دهی زیبایی را به وجود آورده و چراغ های خطی ال ای دی در گوشه های سپر به زیبایی تعبیه شده اند. در نمای کنار، شیب سقف ردیف دوم، نوار کرومی قاب پنجره ها، حجم پردازی های روی بدنه، به خوبی نمایان است. در نمای پشت، خطوط و حجم پردازی زیبایی را مشاهده می کنیم. چراغ های عمودی به زیبایی در کنار شیشه عقب تعبیه شده اند و چراغ سوم ترمز، دو چراغ مه شکن، دو خروجی اگزوز و آنتن کوسه ای از دیگر اجزای این بخش می باشند.

کابین خودرو ولوو V40 طراحی ساده اما با کیفیتی دارد. در مرکز داشبورد یک نمایشگر 7 اینچی لمسی بالای دریچه های هوا قرار گرفته و پایین آن دکمه های زیادی تعبیه شده اند که یکی از ایرادهایی که به کابین ولوو V40 گرفته می شود، همین دکمه های زیاد آن در بخش کنسول مرکزی می باشد. البته دکمه های کنترل صوتی نیز بر روی فرمان قرار دارد که دسترسی را برای راننده راحت کرده است. موادی که در ساخت داشبورد و سایر قسمت های این کابین به کار رفته، نرم و با کیفیت بوده و با دو تریم رنگی مشکی و کرمی که دارد، فضای خوبی را برای سرنشینان فراهم آورده است. در برخی از قسمت ها قطعات فلزی دیده می شود که نمای لوکسی را به وجود آورده است.

خودرو ولوو V40 مجهز به یک پیشرانه 2 لیتری 5 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 213 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 300 نیوتون متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیک شش سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این خودرو 8 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 225 کیلومتر بر ساعت می باشد. میزان مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل ترکیبی 7.5 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 5 اعلام شده است. خودرو ولوو V40 توانسته است از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا 5 ستاره ایمنی دریافت نماید.

خودرو ولوو V40 از تجهیزات و امکانات زیادی مانند کروز کنترل، آینه های جانبی به صورت برقی و گرمکن، صندلی های طبی، بخارزدایی شیشه ها به صورت خودکار بر حسب دما، نورپردازی داخلی، روکش چرم طبیعی صندلی ها، روکش چرمی غربالک فرمان، سیستم تهویه مطبوع دوگانه، گرمکن صندلی های جلو، صفحه کیلومتر دیجیتالی، تنوع تصویر زمینه صفحه کیلومترشمار، پدال های اسپرت آلومینیومی، لوازم داخلی و دکمه های کروم، سیستم هشدار و ترمز خودکار شهری، سیستم حفاظت داخل کابین در زمان واژگونی، صندلی برقی 8 حالته راننده با سه حافظه، آینه میانی الکتروکرومیک، کامپیوتر سفری، سقف پانوراما، کیت بدنه، رینگ های آلومینیومی 18 اینچی، سنسور باران، شیشه شور چراغ های جلو، چراغ مخصوص روز در نسخه R، می باشد. به ادعای شرکت ولوو به علت به کارگیری دو نوع سیستم تعلیق، یکی اسپرت و دیگری دینامک، خودرو V40 از هندلینگ و سواری خوبی برخوردار می باشد.

خودرو ولوو V40 در نسخه دیزان پلاس علاوه بر تجهیزات بالا از دیگر امکاناتی نظیر سیستم پارک دوبل خودکار، سیستم هدایت بین خطوط، سیستم استارت استاپ، هدآپ هشداردهنده برای جلوگیری از بروز تصادف، سنسور پارک در جلو و عقب، دوربین عقب، قابلیت چرخش چراغ های جلو در هنگام پیچ، سیستم تشخیص تابلوهای راهنمایی و رانندگی، نشانگر وضعیت درب ها از روی ریموت، سیستم هشدار خواب آلودگی راننده و انحراف از مسیر، سیستم هشدار موانع با قابلیت تنظیم فاصله، رادار نقاط کور در رانندگی، سیستم هشدار رانندگی بین خطوط و با ویبره فرمان، صندلی برقی سرنشین جلو، سیستم راهنمای استفاده از تجهیزات، سیستم استارت هوشمند، سیستم ورود بدون کلید لمسی با حافظه، تنظیم هوشمند شعاع نور چراغ های جلو، فرمان برقی سه حالته، یخچال داشبورد، چراغ های زنون بهره می برد.

مزایا و معایب خودرو ولوو V40

مزایا

  • طراحی زیبا
  • ایمنی بالا
  • عملکرد خوب پیشرانه
  • تچهیزات و امکانات فراوان
  • سواری خوب
  • مصرف سوخت مناسب

معایب

  • خدمات پس از فروش محدود
  • بازار دست دوم نچندان خوب
  • قیمت بالا
  • هزینه بالای قطعات

جمع بندی خودرو ولوو V40

خودرو ولوو یکی از برندای معتبر در دنیا به خصوص در بخش ایمنی می باشد که با قیمت بسیار بالایی در کشورمان به فروش می رسد. هزینه نگهداری و خدمات پس از فروش آن از چالش هایی است که اکثر برندهای خارجی در بازار کشورمان با آن رو به رو هستند و ولوو نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر موارد گفته شده در باره معایب ولوو V40 جزو خط قرمز های شما نیست، این خودرو می تواند نیاز شما را از یک هاچ بک ایمن، زیبا با مشخصات فنی خوب برطرف نماید. از رقبای این خودرو در بازار می توان به آئودی V40، آئودی A3، بی ام و سری 1 اشاره کرد.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. خودرو کیا کارنز از سری محصولات ام پی وی شرکت کره ای کیا می باشد که برای نخستین بار در سال 1999 رونمایی شد. ام پی وی در واقع از سدان ها بزرگ تر هستند و با ظرفیت هفت نفر به عنوان مینی ون شناخته می شوند. نسل دوم کیا کارنز در سال 2008 رونمایی شد و در بازارهایی مانند امریکا و اروپا طرفداران زیادی پیدا کرد. این خودرو به صورت محدود در تعداد پایین در سال های 2016 و 2017 وارد بازار کشورمان شد ولی از آن جایی که در رده محصولات مینی ون قرار می گرفت، نتوانست فروش خوبی را به دست آورد.

نقد و بررسی خودرو کیا کارنز

در اکثر محصولات کیا با زبان طراحی مشابهی رو به رو هستیم به خصوص در شکل جلوپنجره ای که از پوزه ببر الهام گرفته شده است. در نمای رو به روی کیا کارنز ، یک جلوپنجره ای چندضلعی مشبک مشکی رنگ با قاب نقره ای که در سایر محصولات کیا دیده می شود، قرار دارد. چراغ های بزرگ و کشیده مجهز به ال ای دی به شکلی عمودی در کناره های کاپوت قرار گرفته و چهره ای جسور به آن بخشیده است. در نمای کنار، شیب ردیف دوم، نوار کرومی قاب شیشه ها، روف ریل نمای خوبی را به وجود آورده است. همچنین در پایین درب ها، یک حجم دهی به شکل ال وجود دارد و یک خط صاف از چراغ عقب به گلگیر جلو کشیده شده است. در نمای پشت، چراغ های دو تکه با یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شده اند و یک اسپویلر روی شیشه عقب حالت آیرودینامیکی خوبی را به وجود آورده است. همچنین سپر مشکی رنگ نیز کمی حالتی اسپرت به نمای عقب بخشیده است.

با وارد شدن به داخل کابین خودرو کیا کارنز با فضای بزرگی رو به رو هستیم و با وجود سه ردیف، ظرفیت برای هفت نفر در کابین محیا می باشد. البته باید یادآور شد که ردیف آخر بیشتر مناسب کودکان می باشد تا بزرگسالان! در مرکز داشبورد یک نمایشگر میان دو دریچه هوا قرار گرفته که اطلاعات و سرگرمی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد. متریال به کاررفته داخل کابین نیز کیفیت متوسطی داشته و داشبورد از پلاستیک نرم ساخته شده است.

خودرو کیا کارنز مجهز به یک پیشرانه 2 لیتری است که قادر است نیرویی معادل 145 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 188 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک 4 سرعته به چرخ های جلو انتقال دهد. شتاب صفر تا صد این خودرو 11 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 190 کیلومتر بر ساعت می باشد. این پیشرانه در سیکل ترکیبی معادل 8.4 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 3 اعلام شده است. خودرو کیا کارنزا توانسته است در تست تصادفات موسسه یورو انکپ 4 ستاره ایمنی را از آن خود نماید.

خودرو کیا کارنز از امکانات و تجهیزاتی نظیر سنسور پارک، چراغ های ال ای دی طیفی عقب به همراه مه شکن، چراغ روشنایی جلو مجهز به سیستم کنترل اتوماتیک نور، سیستم تنظیم ارتفاع نور دستی، مه شکن، تنظیم برقی تمام پنجره ها، تنظیم برقی به همراه گرمکن، صندلی های عقب با روکش چرم، پشت سری فعال و هوشمند، صندلی های جلو سیستم هوشمند پشت سری ها برای جلوگیری از صدمات تصادف، روکش چرم، صندلی راننده دارای تنظیم برقی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم کنترل کیفیت هوا AQS و فیلتر هوا داخل اتاق، دریچه برای سرنشینان عقب، قابلیت تنظیم در جهت عمودی ، دکمه های تنظیم سیستم صوتی روی فرمان می باشد.

مزایا و معایب خودرو کیا کارنز

مزایا

  • مصرف سوخت مناسب
  • فضای بزرگ کابین
  • ایمنی خوب
  • تجهیزات خوب

معایب

  • بازار دست دوم ضعیف
  • شتاب کم
  • نامناسب برای ترافیک شهری

جمع بندی خودرو کیا کارنز

خودروهای ام پی وی یا همان مینی ون ها به عنوان خودروهای چندمنظوره با کاربردهای مختلف که هم در جاده و هم درون شهر از آن ها استفاده می شود، شناخته می شوند. خودروهای ام پی وی برخلاف بازار امریکا که بسیار پرطرفدار هستند؛ در بازار کشورمان طرفدار زیادی ندارند و به علت واردات محدود آن ها، خرید و فروش آنها با محدودیت همراه است. اما برای خانواده هایی که پرجمعیت هستند، به علت ظرفیت 7 نفره بودن و امکانات خوب آن، گزینه مناسبی می باشند.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. برند بی وای دی از سال 2003 فعالیت خودروسازی خود را در چین آغاز کرده است. از این رو یک برند تازه کار در صنعت خودرو سازی در چین به حساب می آید. با این حال این برند توانسته است در مدت زمان کوتاهی به جایگاه دهم خودروسازی در کشور چین دست یابد. خودرو بی وای دی F3 از سری محصولات سدان سایز متوسط می باشد که برای نخستین بار در سال 2005 رونمایی شد و در سال 1396 توسط شرکت کارمانیا در نسخه دستی وارد بازار کشورمان شد.

نقد و بررسی خودرو بی وای دی F3

از آن جایی که خودرو بی وای دی روی پلتفرم تویوتا کرولا ساخته شده است شباهت بسیاری به آن دارد. خودرو بی وای دی F3 از طراحی جذاب و چشم نوازی برخوردار است که آن هم مدیون طراحی تویوتا می باشد. جلوپنجره ای از دو ردیف نوار کرومی به شکل بال های یک پرنده که به زیبایی طراحی شده و تا چراغ های اصلی امتداد یافته است. چهار خط روی کاپوت کار حجم دهی را به خوبی انجام داده و چراغ های کشیده، حس جسور بودن را القا می کند. سپر مشکی با کمی فرورفتگی در بخش پایین با چراغ مه شکن و چراغ های روزتاب دیده می شوند.

در نمای کنار، یک خط صاف از چراغ عقب شروع شده و با گذشتن از دستگیره درب ها به گلگیر جلو رسیده است. در نمای پشت، چراغ های دو تکه که یک نوار کرومی براق، آن ها را به یکدیگر وصل کرده اند، دیده می شود و لوگوی بی وای دی در مرکز و بخش بالای آن قرار گرفته است. سپر نیز با فرورفتگی و خطوط به کار رفته روی آن نمای اسپرتی را به وجود آورده است.

با وارد شدن به داخل کابین خودرو بی وای دی F3 با داشبوردی از جنس پلاستیک سخت رو به رو می شویم که طراحی آن با جلوپنجره ای شباهت دارد. برای دلباز شدن کابین، طراحان بی وای دی از ترکیب چند رنگ مانند کرم و مشکی استفاده کرده اند. همچنین در برخی از قسمت ها مانند کنسول مرکزی، فرمان و دستگیره درب ها از قطعات فلزی جهت اسپرت تر کردن کابین استفاده شده است. اگر با دقت به چینش اجزای داخلی کابین بی وای دی F3 نگاهی بیندازید، متوجه چینش قرینه ی اجزای آن خواهید شد. در مرکز داشبورد یک نمایشگر 8 اینچی چندمنظوره لمسی با سیستم عامل اندروید و ورودی های USB ،AUX ،SD Card و بلوتوث مجهز است که اطلاعات و سرگرمی را در اختیار شما قرار می دهد.

خودرو بی وای دی F3 مجهز به یک پیشرانه 1.5 لیتری 4 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 107 اسب بخار در 5800 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 145 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده دستی 5 سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این خودرو حدود 12 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به دست آورد 170 کیلومتر بر ساعت می باشد. مصرف سوخت ترکیبی این پیشرانه معادل 5.9 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 5 اعلام شده است. خودرو بی وای دی F3 توانسته است از تست موسسه چاینا انکپ 5 ستاره ایمنی دریافت نماید.

از تجهیزات و امکانات خودرو بی وای دی F3 می توان به دوربین دید جانبی زیر آینه سمت راست و دوربین دید عقب، چهار عدد سنسور پارک بر روی سپر عقب، چراغ های عقب ال ای دی به همراه مه شکن، چراغ های روشنایی روز جلو، روشن شدن اتوماتیک چراغ های جلو و چراغ بدرقه، تنظیم ارتفاع چراغ های جلو، سانروف، شیشه های برقی مجهز به گرمکن شیشه عقب، آیینه‌ های جانبی برقی، تاشو با راهنما و چراغ خوش آمدگویی، صندلی عقب با روکش چرمی و مجهز به ایزوفیکس، سیستم تهویه مطبوع برقی، کنترل سیستم صوتی، پاسخگویی به تماس ها و دوربین جانبی روی غربیلک فرمان اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو بی وای دی F3

مزایا

  • طراحی مناسب
  • مصرف سوخت اقتصادی
  • سواری نرم
  • ترمز مطمئن
  • تجهیزات خوب

معایب

  • متریال بی کیفیت داخل کابین
  • برند ناشناخته در ایران
  • قطعات کم یاب
  • خدمات پس از فروش محدود

جمع بندی خودرو بی وای دی F3

خودرو بی وای دی F3 یک سدان چینی اقتصادی می باشد که چند سالی است توسط شرکت کارمانیا وارد بازار داخلی کشورمان شده اما متاسفانه هنوز نتوانسته جایگاه خود را در این بازار به خوبی پیدا نماید. یکی دیگر از مشکلات این برند، ناشناخته بودن آن و عدم اطمینان از کیفیت و خدمات پس از فروش شرکت عرضه کننده می باشد. به هر حال این سدان مانند هر خودروی دیگری از یک سری نکات مثبت و منفی برخوردار است که خریداران باید باتوجه به اهداف خود، آن ها را به هنگام خرید، لحاظ نمایند. از رقبای خودرو بی وای دی F3 می توان به بسترن B30 و جک J4، اشاره کرد که از سابقه بیشتری در بازار برخوردار هستند و به قولی امتحان خود را پس داده اند.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. خودرو رنو سیمبل یکی از محصولات قدیمی و اقتصادی شرکت فرانسوی رنو می باشد که برای نخستین بار در سال 1999 معرفی شد که در رده سدان های سایز کوچک قرار می گیرد. رنو سیمبل چندین نسل را پشت سر گذاشته و نسل دوم آن در سال 2015 در سه نسخه LE، PE، SE در بازار کشورمان عرضه شد. این خودرو علاوه بر ایران در سایر کشورها مانند برزیل و ترکیه و سایر بازارهای جهانی نیز عرضه می شود و اتفاقا جزو سدان های پرفروش رنو در بازارهای جهانی محسوب می شود. این خودرو در سال 2016 تغییراتی در طراحی داشت اما باز هم نمی توان آن را خودروی زیبا و هیجان انگیزی توصیف کرد. این خودرو از قطعات باکیفیت و استهلاک پایینی برخوردار می باشد. با ما همراه باشید تا با این سدان فرانسوی جمع و جور بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو رنو سیمبل

خودرو رنو سیمبل طراحی چندان دلچسب و زیبایی ندارد و این موضوع یکی از نقاط ضعف رنو سیمبل به شمار می آید. در نمای رو به رو یک جلوپنجره ای به بال های باز شده یک پرنده شباهت دارد که از ورودی های هوای مشکی رنگ تشکیل شده و به چراغ های رنو سیمبل رسیده است. لوگوی بزرگ رنو نیز در مرکز جلوپنجره ای قرار گرفته است. سپر مشکی با خطوط افقی به چراغ های مه شکن دایره ای در دو طرف رسیده است. به طور کلی نمای رو به روی خودرو رنو سیمبل عضلانی به نظر می آید. در نمای جانبی نیز حجم پردازی و طراحی پیچیده ای نمی بینیم. در نمای پشت، لبه بالایی صندوق عقب کمی برجستگی داشته و چراغ ها از هندسی خاصی برخوردار نیستند. به طور کلی طراحی این خودرو ساده و محافظه کارانه ارزیابی می شود.

طراحی داخل کابین خودرو رنو ساده بود و پیچیدگی خاصی ندارد. اما به لطف تریم دو رنگ کرم و مشکی به کار رفته، به دلباز شدن کابین کمک کرده است. داشبورد از متریال خشک ساخته شده که به علت اقتصادی بودن رنو سیمبل ایراد زیادی نمی توان به آن گرفت. یک نمایشگر 7 اینچی در مرکز داشبورد می بینیم که در پایین دریچه های هوا قرار گرفته است. قطعات فلزی به کاررفته در برخی از قسمت ها مانند کنسول مرکزی و فرمان نمای اسپرتی را به وجود آورده است.

خودرو رنو سیمبل مجهز به یک پیشرانه 1.6 لیتری 4 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 105 اسب بخار در 5750 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 145 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده 4 سرعته اتوماتیک به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این خودرو 10.2 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن برسد 175 کیلومتر بر ساعت می باشد. میزان مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل ترکیبی 5.8 لیتر در هر صد کیلومتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 4 اعلام شده است. خودرو رنو سیمبل توانسته است 3 ستاره ایمنی از موسسه یورو انکپ دریافت نماید.

خودرو رنو سیمبل از امکانات و تجهیزاتی نظیر تنظیم کننده عمودی صندلی راننده، برف پاک کن تناوبی، آیینه های بغل برقی، فرمان هیدرولیک، تلسکوپی، ریموت کنترل، گرم کن شیشه عقب تایمردار، آیینه های بغل و دستگیره درب ها همرنگ بدنه، کروز کنترل، صفحه نمایش اطلاعات، صفحه نمایش دمای بیرون، رینگ آلومینیومی، چراغ مه شکن جلو، سنسور عقب، تهویه مطبوع خودکار، چراغ مخصوص روز، مه شکن جلو و عقب، صندلی عقب تاشو بهره می برد.

مزایا و معایب خودرو رنو سیمبل

مزایا

  • فضای بزرگ کابین
  • مصرف سوخت مناسب
  • ایمنی خوب
  • استهلاک پایین
  • امکانات و تجهیزات کم
  • قطعات فنی باکیفیت

معایب

  • داشبورد سخت و پلاستیکی
  • شتاب کم

جمع بندی خودرو رنو سیمبل

رنو سیمبل اگرچه طراحی چندان هیجان انگیز و شیکی ندارد اما مانند سایر خودروهای فرانسوی از قطعات فنی باکیفیت و استهلاک پایینی برخوردار می باشد. این خودرو به علت فضای خوب کابین، مصرف سوخت اقتصادی و ایمنی خوب می تواند گزینه مناسبی برای خانواده ها که علاقه ای به داشتن خودروهای چینی ندارند، باشد. البته این را در نظر بگیرید به علت بازار فروش ضعیف ممکن است به هنگام فروش آن، کمی به دردسر بیافتید.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. خودرو نیسان تیانا از سری محصولات سدان این کمپانی ژاپنی می باشد که نسل اول آن در سال 2003 و نسل دوم آن در سال 2008 معرفی شد. نسل دوم خودرو تیانا در ابتدا به صورت وارداتی و سپس توسط شرکت پارس خودرو در سال 1388 مونتاژ و به بازار کشورمان عرضه شد و تا سال 1392 روی خط تولید این کمپانی قرار داشت. با ما همراه باشید تا با این سدان خوشقواره بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو نیسان تیانا

خودرو نیسان تیانا از طراحی ساده ولی قابل قبولی برخوردار می باشد. در نمای رو به رو، یک جلوپنجره ای با نوارهای براق و چراغ های بزرگ زنونی می بینیم. سپر نیز از شکلی ذوزنقه ای برخوردار است و دو بخش کناری آن محل تعبیه چراغ های مه شکن می باشد که یک نوار کرومی نیز در کنار آن جلب توجه می کند. در نمای کنار، یک برجستگی از چراغ عقب تا گلگیر جلو دیده می شود که کار حجم دهی را انجام داده است. در قسمت پایین درب ها نیز نوارهای کرومی، نمای خوبی را ایجاد کرده است. شیب سقف ردیف دوم تا شیشه عقب نیز به خوبی قابل مشاهده است.

 با وارد شدن به داخل کابین خودرو نیسان تیانا با کابینی نسبتاً لوکس رو به رو می شویم. تریم کرم و طرح چوب به کاررفته در برخی از قسمت ها مانند فرمان، داشبورد و پنل درب ها، نمای کلاسیک و شیکی را ایجاد کرده است. در برخی از قسمت ها نیز قطعات فلزی دیده می شود که به لوکس بودن کابین کمک زیادی کرده است. کیفیت متریال به کاررفته در داخل کابین بالا بوده و صندلی ها از روکش چرم برخوردارند.

خودرو نیسان تیانا مجهز به یک پیشرانه 2.5 لیتری 6 سیلندر است که قادر است نیرویی معادل 182 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 228 نیوتون متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک شش سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این پیشرانه 10 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن دست یابد 200 کیلومتر بر ساعت می باشد. مصرف سوخت این پیشرانه در هر صد کیلومتر 9 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 4 اعلام شده است. خودرو نیسان تیانا توانسته است 5 ستاره ایمنی از مرکز استاندارد تصادفات اروپا دریافت نماید. بنابراین از لحاظ ایمنی می توان روی این خودرو حساب باز کرد.

از امکانات و تجهیزات خودرو نیسان تیانا می توان به کروز کنترل، روشن و خاموش شدن خودرو توسط دکمه استارت، سیستم کنترل سرعت، سنسور باران با کارکرد اتوماتیک برف پاک کن ها، سنسور دنده عقب، چراغ های ال ای دی عقب به همراه مه شکن، چراغ های هالوژن جلو به همراه روشن و خاموش شدن اتوماتیک و تنظیم ارتفاع خودکار به همراه سیستم شستشو، سیستم مه شکن، سقف تمام شیشه ای، سانروف، بالابر برقی تمام شیشه ها، آیینه ها برقی تاشونده خودکار به همراه گرمکن، روکش صندلی ها چرمی، صندلی های جلو با پشت سری فعال شونده، سیستم تنظیم برقی و گرمکن، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک و سیستم تهویه دوگانه اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو نیسان تیانا

مزایا

  • متریال باکیفیت
  • طراحی خوب
  • فرمان نرم
  • موتور پرقدرت
  • ایمنی بالا

معایب

  • بازار دست دوم ضعیف
  • قطعات گران

جمع بندی خودرو نیسان تیانا

اگر به دنبال سدان باکیفیت، ایمنی بالا، تجهیزات خوب، موتور پرقدرت، مشخصات فنی خوب و نسبتا لوکس هستید، این سدان خوش استیل ژاپنی می تواند رضایت شما را به دنبال داشته باشد. اما در بازار کشور می توان به خودروهایی مانند کیا اپتیما، هیوندای سوناتا و تویوتا کمری اشاره کرد که از رقبای نیسان تیانا می باشند و از نظر بازار دست دوم قطعات یدکی در وضعیت بهتری به سر می برند.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. تاریخچه سری E مرسدس بنز به سال 1993 میلادی بر می گردد که جزو سدان های لوکس این کمپانی به شمار می رود. شاید برایتان جالب باشد که برخی از محصولات سری E، توسط «تاپ خودرو» یکی از زیرمجموعه های ایران خودرو در سال 1385 در کشورمان مونتاژ و عرضه شد. خودرو E200 از سری محصولات سیگمنت E بوده که برای نخستین بار در سال 2009 در نمایشگاه موتور شو ژنو معرفی شد و در سال 2013 یک فیس لیفت را تجربه کرد. این خودرو به علت محبوبیت زیاد، همچنان بر روی خط این کمپانی قرار دارد و در سال 2016 وارد نسل پنجم خود شد. با ما همراه باشید تا با این سدان آلمانی بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو مرسدس بنز E200

همه ما می دانیم که اعتبار و اصالت در طراحی یکی از ویژگی های مهم برندهای معتبر جهانی به شمار می رود. کمپانی های بزرگ، همگی سعی دارند تا با استفاده از یک زبان مشترک در طراحی محصولات خود، امضای برند خود را به پای تمامی محصولاتشان حک نمایند و این گونه هویت و اصالت خود را حفظ کرده و به جهان عرضه نمایند. یکی از این کمپانی ها، برند آلمانی مرسدس بنز می باشد که با وجود حفظ زبان طراحی اصیل خود، به روند رشد و به روز رسانی آن ها می پردازد. چیزی که در فیس لیفت مرسدس بنز E200 مشاهده می کنیم، همان چیزی است که از یک برند بزرگ انتظار می رود.

در نمای رو به رو یک جلو پنجره ای با دو نوار کرومی براق، چراغ هایی با گرفیک داخلی زیبا مزین به ال ای دی دیده می شود. در بخش پایین، سپر مشکی با ورودی های هوای بزرگ که چهره مرسدس را نسبت به گذشته خشن تر و اسپرت تر کرده است، مشاهده می کنیم. در نمای پشت نیز، چراغ ها با ال ای دی های خطی نمای زیبایی را به وجود آورده اند. یک نوار براق بر روی صندوق عقب و دو خروجی اگزوز از دیگر اجزای این بخش می باشند.

کابین خودرو مرسدس بنز E200 بسیار لوکس و مدرن طراحی شده است. در مرکز داشبورد یک نمایشگر 12.3 اینچی در بالای چهار دریچه ی هوای دایره ای شکل قرار دارد که اطلاعات را ارائه کرده و جهت کنترل برخی تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد. داشبورد با دو رنگ مختلف مشکی و کرم، طراحی دو تکه داشته و از کیفیت خوبی نیز برخوردار است. فضای پا و سروگردن برای سرنشینان در هر دو ردیف خوب ارزیابی شده و صندلی ها به علت ارگونومی و راحتی که دارند، در مسیرهای طولانی موجب خستگی سرنشینان نمی شوند.

خودرو مرسدس بنز E200 مجهز به یک پیشرانه 2 لیتری 4 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 184 اسب بخار در 5250 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 270 نیوتون متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک 7 سرعته به چرخ های عقب منتقل نماید. شتاب صفر تا صد این پیشرانه 8 ثانیه و حداکثر سرعتی که می تواند به آن دست یابد 232 کیلومتر بر ساعت می باشد. مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل شهری و ترکیبی به ترتیب 9 و 6.9 لیتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 6 اعلام شده است. خودرو مرسدس بنز E200 از مرکز استاندارد و ایمنی اروپا توانسته است 5 ستاره ایمنی دریافت نماید.

خودرو مرسدس بنز E200 از تجهیزات و امکانات مناسبی برخوردار می باشد که از آنها می توان به اکو دیس پلی، سیستم اکو استارت و استاپ، نشان‌دهنده دمای محیط، سنسور نور، سنسور باران، چراغ‌های ال ای دی، سیستم نشان‌دهنده باد لاستیک‌ها، کروز کنترل، جعبه کمک‌های اولیه، روکش چرمی صندلی ‌ها، سیستم تهویه مطبوع جداگانه برای سرنشینان جلو و سانروف اشاره کرد.

امکانات و تجهیزاتی که برای مرسدس بنز E200 قابل سفارش است، شامل سیستم ذخیره تنظیمات صندلی‌های جلو، سیستم کمکی پارک به همراه دوربین عقب و سیستم دوربین 360 درجه، پکیج سیگار، تزئینات فیبر کربنی یا چوبی، اگزوز کرومی، سیستم کمکی راننده، پرده برای شیشه‌های عقب، سیستم نشان‌دهنده نقطه کور، سیستم ذخیره و نشان‌دهنده علامت ‌های جاده، گرمکن و سردکن صندلی ‌های جلو، پکیج اسکی، گرمکن غربالک فرمان، سقف پانوراما می باشد.

مزایا و معایب خودرو مرسدس بنز E200

مزایا

  • طراحی زیبا و جذاب
  • آپشن های زیاد
  • کیفیت سواری بالا
  • ایمنی خوب

معایب

  • قیمت بسیار بالا
  • هزینه بالای نگهداری
  • قطعات کم یاب
  • حساسیت پیشرانه به نوع سوخت

جمع بندی خودرو مرسدس بنز E200

چه کسی دوست ندارد مالک یک خودروی لوکس از یک برند معتبر آلمانی شود و از سواری و کیفیت آن لذت ببرد. اما در کشور ما شرایط به گونه ای است که بابت داشتن این محصول، هزینه بسیار بالایی باید پرداخت شود که آن هم توسط قشر خاصی قابل خریداری است. از رقبای مرسدس بنز E200 می توان به ولوو S90، بی ام و سری 5، آئودی A6 و لکسوس GS نام برد.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. همه ما با محصولات باکیفیت رنو در کشورمان آشنا هستیم و این برند سال های زیادی در بازار کشورمان حضور پررنگی داشته است. خودرو رنو اسکالا از سری محصولات هاچبک کمپانی فرانسوی رنو می باشد که برای نخستین بار در سال 2008 رونمایی شد. ناگفته نماند، خودرو رنو اسکالا در واقع نسل سوم رنو مگان می باشد که با این نام، شناخته می شود. نگین خودرو در سال 2013 تصمیم گرفت تا پای این هاچبک فرانسوی را به بازار خودرو کشورمان باز نماید. این خودرو با پیشرانه دیزلی و بنزینی عرضه شده که در ایران تنها شاهد نمونه بنزینی آن هستیم. البته رنو اسکالا هم از نسخه 1.6 لیتری و هم 2 لیتری برخوردار است که هر دو در بازار کشورمان حضور دارند. این خودرو فرانسوی در سال 2015 با تغییراتی در طراحی مواجه شد و توانست توجه بیشتری را به خود جلب نماید.

نقد و بررسی خودرو رنو اسکالا

فیس لیفت خودرو رنو اسکالا در بخش هایی مانند سپر و چراغ ها، تغییراتی را دریافت کرد که باعث جذابتر شدن آن شد. در نمای رو به رو، چراغ های بزرگ و مرموز که به جلوپنجره ای بسیار باریک رسیده اند و لوگوی بزرگ رنو در مرکز آن خودنمایی می کند، دیده می شوند. سپر بزرگ با ورودی های هوای مشکی رنگ حالتی تهاجمی به اسکالا داده است و در دو طرف آن چراغ های راهنما به شکل زیبایی طراحی و با استفاده از خطوط فلزی تعبیه شده اند. به طور کلی نمای رنو اسکالا عضلانی و تهاجمی توصیف می شود. در نمای کنار، شیب سقف که تا شیشه عقب امتداد دارد، به خوبی دیده می شود. برآمدگی پایین درب ها نیز کار حجم دهی را انجام داده است. در نمای پشت، چراغ های بزرگ دو تکه که با چراغ های جلو هماهنگی دارد و چراغ سوم ترمز بر روی اسپویلر دیده می شود. شیب شیشه و صندوق عقب حالتی فیس بک دارند. سپر پلاستیکی به کار رفته نیز نمای اسکالا را اسپرت نشان می دهد.

کابین خودرو رنو اسکالا از طراحی خوبی مانند ظاهر بیرونی آن برخوردار است. تریم دو رنگ به کار رفته در داخل کابین حس خوبی را به سرنشین القا می کند. یک نمایشگر لمسی 8 اینچی در مرکز داشبورد قرار دارد که برای ارائه اطلاعات و کنترل تجهیزات می باشد. متریال به کار رفته داخل کابین باکیفیت بوده و صندلی ها از جنس چرم می باشند. فضای داخل کابین نیز برای چهار سرنشین مناسب می باشد، صندوق بار نیز به اندازه 372 لیتر فضا ارائه می دهد.

خودرو رنو اسکالا مجهز به یک پیشرانه دو لیتری 4 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 143 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 195 نیوتون متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک پیوسته شش سرعته به چرخ های جلو منتقل نماید. این پیشرانه 10.4 ثانیه زمان لازم دارد تا به 100 کیلومتر در ساعت برسد و حداکثر سرعت آن به 195 کیلومتر بر ساعت می رسد. میزان مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل شهری و ترکیبی به ترتیب 10.4 و 7.7 لیتر اعلام شده است. همچنین این پیشرانه از استاندارد آلایندگی یورو 4 بهره می برد. خودرو رنو اسکالا توانسته است در تست تصادفات موسسه یورو انکپ 5 ستاره ایمنی در بخش بزرگسال و 4 ستاره ایمنی در بخش خردسال به دست آورد.

خودرو رنو اسکالا از امکانات و تجهیزات خوبی برخوردار می باشد که از آن ها می توان به برف پاک کن اتوماتیک مجهز به سنسور باران، روشنایی جلو زنون با شیشه شور چراغ، سیستم روشنایی ال ای دی اتوماتیک در روز، چراغ مه شکن، سیستم شیشه بالا بر برقی، آینه های جانبی برقی با گرمکن، سیستم کمکی پارک، سیستم استارت دکمه ای، سیستم مدیریت پیمایش، سیستم کروز کنترل، سیستم محدودکننده سرعت، صندلی های عقب با سیستم نگهدارنده صندلی بچه با قلاب مخصوص ایزو فیکس، پشت سری عقب با قابلیت تنظیم ارتفاع در سه نقطه، صندلی چرمی، صندلی های جلو با پشت سری ایمنی جهت جلوگیری از آسیب دیدگی گردن، صندلی راننده با قابلیت تنظیم ارتفاع با سیستم تنظیم گودی کمر، صندلی چرمی، تنظیم ارتفاع صندلی سرنشین جلو، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک با قابلیت تنظیم برای سرنشینان جلو به صورت جداگانه، اشاره کرد.

مزایا و معایب خودرو رنو اسکالا

مزایا

  • کیفیت بالای ساخت
  • فضای خوب کابین
  • ایمنی مناسب
  • کیفیت سواری مطلوب
  • طراحی خوب

معایب

  • بازار خرید و فروش محدود
  • قیمت بالا
  • قطعات کم یاب

جمع بندی خودرو رنو اسکالا

خودرو رنو اسکالا از هاچ بک های با کیفیت موجود در بازار کشورمان می باشد که از ویژگی های خوبی همچون، ایمنی، طراحی و تجهیزات خوب برخوردار است و در کشورمان با خودروهایی همچون کیا ریو هاچ بک، هیوندای i30 و ولستر رقابت می کند. رنو به علت تحریم ها و کمبود قطعات یدکی و بازار دست دوم نچندان خوب ممکن است کمی شما را دلسرد نماید. اما اگر این موارد جزو خط قرمزهای شما نیست می توانید به خرید این خودرو فرانسوی باکیفیت اقدام نمایید.

  • لایو کار
  • ۰
  • ۰

معرفی اجمالی

 این مقاله را در سایت خرید و فروش خودرو و نقد و بررسی ماشین لایو کار مطالعه می کنید. برند اسمارت (SMART AUTO) محصول فکر مدیر عامل کمپانی ساعت سازی سواچ سوئیس می باشد که در طی یک تفاهم همکاری با کمپانی مرسدس بنز، در سال 1994 به وجود آمد. شاید بد نیست بدانید که این نام، برگرفته از ابتدای حرف سواچ، مرسدس و کلمه آرت، می باشد. از ابتدا هدف این کمپانی ساخت خودروهای کوچک و کم مصرف بود. نخستین خودروی این کمپانی در سال 1998 با نام اسمارت فورتو عرضه شد که تاکنون بر روی خط تولید این کمپانی قرار گرفته است. خودرو اسمارت فورتو از سال 2006 با وارد شدن به نسل دوم، از نسخه های هیبریدی برخوردار شد. در سال های 2013 و 2016 نیز شاهد ورود نسخه های کوپه و کانورت این خودرو و بیشتر شدن قدرت و تجهیزات آن بودیم. با ما همراه باشید تا با این خودرو جمع و جور آلمانی بیشتر آشنا شویم.

نقد و بررسی خودرو اسمارت فورتو

در نگاه اول، چیزی که از خودرو اسمارت فورتو نظرها را به خود جلب می کند، ابعاد بسیار کوچک و جعبه ای شکل آن می باشد. در نمای جلو، ابعاد کاپوت را می بینیم که بسیار کوچک بوده و در زیر آن یک جلوپنجره ای مشبک که لوگوی اسمارت در مرکز آن قرار گرفته، دیده می شود. دو چراغ اصلی نسبت به نسل های گذشته از طول کمتر ولی عرض بیشتری برخوردار می باشند. یک سپر باریک در بخش پایین با دو چراغ مه شکن تعبیه شده اند. به طور کلی، نمای جلوی اسمارت فورتو کمی تهاجمی و اسپرت به نظر می آید. یکی از نکات قابل توجه اسمارت فورتو ترکیب رنگ هایی است که در بدنه آن مشاهده می کنیم که آن را کمی فانتزی نشان می دهد. در نمای پشت، چراغ های مربعی شکل، سپر پلاستیکی و حجم پردازی زیبا به چشم می خورد.

داخل کابین خودرو اسمارت فورتو تنها برای دو نفر سرنشین، فضا دارد. سقف در نسخه کانورتیبل به صورت برقی و دستی قابل باز و بسته شدن بوده ولی در نسخه کوپه، اصلا این قابلیت وجود ندارد. از این رو به علت فضای کم، خرید نسخه کانفورتیبل بسیار قابل اهمیت تر از نسخه کوپه می باشد. متریال به کار رفته داخل کابین نیز باکیفیت بوده اما در برخی از قسمت ها پلاستیک خشک نیز دیده می شود.

خودرو اسمارت فورتو مجهز به یک پیشرانه یک لیتری 3 سیلندر می باشد که قادر است نیرویی معادل 71 اسب بخار و حداکثر گشتاور 91 نیوتن متر تولید و آن را از طریق یک جعبه دنده 6 سرعته دو کلاچه به چرخ های عقب منتقل نماید. این خودرو 15 ثانیه زمان لازم دارد تا به سرعت صد کیلومتر در ساعت برسد. مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل شهری، برون جاده ای و ترکیبی به ترتیب 5.1، 3.8 و 4.3 لیتر در هر صد کیلومتر و استاندارد آلایندگی آن یورو 6 اعلام شده است.

از تجهیزات و امکانات خودرو اسمارت فورتو می توان به کروز کنترل، سیستم مسیریاب ماهواره ای، نمایش لمسی 7 اینچی، سقف پانورامیک، می باشد نمونه ی برقی این خودرو که نیروی محرکه ی آن از طریق باتری تأمین می شود، هم تولید شده است. در نمونه های هیبریدی نسخه 2016 یک باتری لیتیومی 17.6 کیلو وات ساعتی قرار دارد که نسبت به نسل های قبل پیشرفت کرده است.

مزایا و معایب خودرو اسمارت فورتو

مزایا

  • ایمنی بالا
  • کیفیت ساخت عالی
  • مصرف سوخت پایین
  • پارک آسان
  • فرمان پذیری خوب
  • سواری لذت بخش
  • طراحی زیبا
  • ابعاد مناسب برای شهرهای شلوغ

معایب

 

  • بازار دست دوم ضعیف
  • قیمت بسیار بالا
  • خدمات پس از فروش ضعیف
  • فقط برای مصارف درون شهری

جمع بندی خودرو اسمارت فورتو

به علت ابعاد بسیار کوچک خودرو اسمارت فورتو ، حضورش در شهرهای پرتردد بسیار پرطرفدار می باشد. با این خودرو دیگر نگران پیدا کردن جای پارک و یا دورزدن در فضای بسیار کم نخواهید بود. فورتو مانند یک دوست صمیمی و راحت، شما را تا محل کارتان یاری خواهد کرد، بخصوص اگر در شهرهای پرترافیک و شلوغ هستید. این خودرو اگرچه در بازارهای جهانی قیمت اقتصادی دارد. اما در ایران با قیمتی نجومی فروخته می شود. این خودرو به علت خدمات پس از فروش مبهم، قیمت بالا و بازار فروش بسیار محدود و ضعیف، ارزش خرید بالایی در بازار کشورمان ندارد.

  • لایو کار